Teamcoaching voor meer productiviteit

Geef jij leiding aan een groep werknemers die vaak in teamverband moeten samenwerken? Loopt dat niet altijd even soepel? Dan kun je mijn teamcoaching inzetten om daar verandering in te brengen. Deze vorm van coaching richt zich op het presteren van het team in zijn geheel, waarbij we ook aandacht besteden aan ieder persoon als individu. Het is belangrijk dat iedereen weet waar hij of zij voor staat en waar diens sterke en zwakke punten liggen. Door dit in kaart te brengen weet je van elk persoon wat je aan diegene hebt en hoe je diens talenten het beste kunt inzetten. Teamcoaching is bedoeld om meer structuur aan te brengen en de samenwerking te bevorderen. We gaan dus ook aan de slag met diverse communicatietechnieken. Een goede communicatie ligt namelijk aan de basis van productiviteit, want als iedereen weet waar die aan toe is dan werkt dat stukken makkelijker.

De combi teamcoaching plus leiderschapscoaching

Om het beste uit je team te halen kun je natuurlijk mijn teamcoaching inschakelen, maar vergeet niet dat ook jij als manager/leidinggevende van grote invloed bent op hun presteren. Jouw manier van leidinggeven bepaalt hoe graag ze samenwerken en hoe gemotiveerd en productief ze zijn. Daarom bied ik naast teamcoaching ook executive coaching. Dit zijn trainingen voor leiderschapsontwikkeling, speciaal voor managers en executives. Voor hen is het heel belangrijk om te allen tijde het grotere plaatje te zien, maar tegelijkertijd op kleine schaal instructies te kunnen geven. Dit alles het liefst op een manier die hen natuurlijk afgaat, waar we in mijn trainingen op ingaan. Want weet jij eigenlijk wel hoe je je werknemers het beste kunt motiveren en coachen? Hoe je de productiviteit kunt verbeteren zonder al teveel te pushen, en zonder stress een geheel team kunt leiden? Ik ga samen met jou aan de slag met dit soort aspecten. In combinatie met de teamcoaching voor jouw werknemers haal je het beste uit je bedrijf, en dat zit hem heus niet alleen in het financiƫle plaatje.

Teamcoaching

Effectief communiceren, hoe doe je dat?

Zowel tijdens teamcoaching als tijdens de individuele executive coaching besteed ik veel aandacht aan communicatie. Helder communiceren is namelijk van groot belang voor de organisatie. Het kan veel misverstanden voorkomen en verhoogt de productiviteit. Effectief communiceren heeft alles te maken met onder andere zelfvertrouwen, inlevingsvermogen en creativiteit, maar er zijn nog meer punten die ik tijdens mijn coaching aanstip. Ben je benieuwd naar wat ik allemaal voor jou en je team kan betekenen? Neem dan even contact met me op, ik vertel je er graag alles over.

Menu